Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Οι Νικήτριες του διαγωνισμού μας είναι ... όλοι μας ! ;)Ένας διαγωνισμός που πολλοί ζήλεψαν και άλλοι υποπτεύθηκαν.. 
ΟΧΙ, δεν κλείνουμε και δεν ξεπουλάμε.. είμαστε μια επιχείρηση που , χάρη σε όόόόόόόλους εσάς, έχουμε σταθερά ανοδική πορεία, ακόμα και αυτές τις πέτρινες μέρες που διανύουμε..  Ο διαγωνισμός αυτός δεν είχε σκοπό να "ξεφορτωθούμε" πράγματα, ή να μας "γνωρίσει" ο κόσμος..  
Γιατί εμείς εδώ στο εργαστήρι Spykou-Χειροποίητες Δημιουργίες  δεν έχουμε δημιουργίες "μάζας" και για "ξεφόρτωμα" ... 
Ό,τι έχουμε είναι δημιουργίες αποκλειστικά φτιαγμένες στο χέρι, με πολλή μελέτη, τεχνογνωσία, σωστό σχεδιασμό, μεράκι, ΣΕΒΑΣΜΟ σε αυτό που κάνουμε αλλά και προς εκείνον που το αγοράζει...
Επίσης, δεν είμαστε "άγνωστοι" και "τυχαίοι". Το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε, μας γνωρίζει κάθε μέρα! Και ξέρετε γιατί μας γνωρίζει; 
Μας γνωρίζει και μας αγαπάει όλο και πιο πολύ γιατί ΕΣΕΙΣ μας συστήσατε στον κόσμο! 
Εσείς μας βάλατε δυναμικά στην ντουλάπα σας και ... στην αγορά και μας κρατάτε εκεί που μας πρέπει! 

Να θυμάστε πάντα ότι η δύναμη κάθε επιχείρησης/εταιρίας είναι ΜΟΝΟ η προτίμηση και στήριξη των πελατών της ! 
Κανένα brand και καμμία μάρκα δεν γεννήθηκε brand και μάρκα. 
Εγώ, εσύ, εμείς κάνουμε το branding ! 
Μόνο που εμείς εδώ στο www.spykou.com, σας το αναγνωρίζουμε και σας ευχαριστούμε για αυτό !

Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω άλλες τόσες.. 
Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ και δεν θα φτάσουμε εκεί που ονειρεύομαστε και μας αξίζει !  

Ο διαγωνισμός αυτό λοιπόν έγινε για να σας αποδείξουμε έμπρακτα την πρόταση που μόλις αναφέραμε. ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και δημιουργούμε τα καλύτερα για τις καλύτερες :) Δημιουργούμε την μόδα που θέλετε, δεν ακολουθούμε απλά αυτή που επιβάλλουν οι άλλοι... 

Ο διαγωνισμός αυτός έγινε για να σας ευχαριστήσουμε που 7 χρόνια τώρα μας αγαπάτε και μας "φοράτε". Που, μαζί με μας, επιμένετε στην Ελληνική προέλευση των πρώτων υλών μας, στην ποιότητα κατασκευής, αλλά και στην ποιότητα της χειροποίητης επεξεργασίας που κάνουμε πάνω σε αυτό που αγοράζετε. 


Ο διαγωνισμός έγινε για όλα αυτά τα τηλεφωνήματα που έχουμε δεχτεί για συγχαρητήρια, για όλες τις φορές που μας φορέσατε στην δουλειά, στην γιορτή, στα γενέθλια, στη βάφτιση, στο γάμο, στην χαρά σας, στον καφέ σας, ... για όλες τις φορές που τα ρούχα μας και τα παπούτσια μας σας έφτιαξαν την διάθεση και μας το είπατε !

Κάναμε έναν διαγωνισμό με αφορμή τα 7 χρόνια ζωής μας, για εσάς... και είχε χιλιάδες κλικς, καρδούλες, τουρτίτσες και ευχές :) 

Σας ευχαριστούμε  που για μια ακόμα φορά, ήσασταν εδώ για μας ! 
Στα κορίτσια που κέρδισαν ευχόμαστε να είναι καλοφόρετο ό,τι και αν διαλέξουν, να είναι πάντα τυχερές και με χαμόγελο στα χειλάκια τους!


Νικήτριες του διαγωνισμού Spykou είναι : @Ελευθερία Βαρβαντάκη (70€) - @Eleni Mouflouzelli (30€) - @Σοφία Καρυπίδου (30€) - @Anna Papagianni (10€) - @Ρουλα Κοντογιωργη (10€) - @Αίκα Γουλή (10€) - @Despina Kapri (10€)

Οι ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ συμμετοχές όμως ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ και αυτές, ΕΚΠΤΩΣΗ 15% για αγορές μέσω του www.spykou.com μέχρι 30/04 με την χρήση του κουπονιού "spykou7" !! Σε γυναικεία και παιδικά ρούχα και παπούτσια ! <3  Σας φιλώ στα μούτρα και σας ευχαριστώ, όχι μόνο για τις συμμετοχές σας, αλλά πιο πολύ για τις αμέτρητες ευχές σας !!

Ό,τι έχουμε καταφέρει, είναι χάρη σε σας, γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ και δεν θα φτάσουμε και εκεί που ονειρεύομαστε και μας αξίζει !! 
emoticon heart

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου