Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Ποδιά βάφτισης Spykou : δες πώς φτιάχνεται βήμα-βήμα !Εμείς εδώ στο Εργαστήρι Spykou - Χειροποίητες Δημιουργίες και στο www.spykou.com, λατρεύουμε τις ποδιές βάφτισης ! 

Οι ποδιές μας είναι λευκές, ραμμένες στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό καραβόπανο. Ζωγραφίζονται όλες στο χέρι, μετά από δική σας ζήτηση, με το σχέδιο που έχετε σαν θέμα στην βάφτιση, το κείμενο που θέλετε να γράφει, την ημερομηνία βάφτισης και το όνομα του παιδιού !

Στο εργαστήρι Spykou λοιπόν, φτιάχνουμε για σένα την ποδιά που θέλεις, προσωποποιημένη και ξεχωριστή !

Σήμερα θα δούμε βήμα βήμα πώς φτιάχνουμε μια ποδιά βάφτισης. 
Πάμε;; ! Πάμε !Αρχικά, επικοινωνείς μαζί μας με email στο info[at]spykou.com,
μέσω της
Σελίδας μας στο facebook,
μέσω τηλεφώνου στο
27520 22847,
μέσω Instagram
ή ... ό,τι άλλο σκαρφιστείς!
Aφού συζητήσουμε και καταλήξουμε στο σχέδιο, τα χρώματα, τα κείμενα, την διάταξη και ό,τι άλλο κρίνεται απαραίτητο ώστε αυτό που θα φτιάξουμε να είναι αυτό που θέλεις και έχεις φανταστεί, σε ενημερώνουμε για το κόστος και τον τρόπο πληρωμής. Συμφωνούμε και ξεκινάμε !


   Πρώτα κάνουμε το σκίτσο και μετά ξεκινάμε από τα "γεμίσματα" με τα χρώματα !

Σε αυτή την ποδιά που βλέπεις ξεκινάμε με τα αστεράκια !

Αφού "γεμίσουμε" με χρώμα τα αστεράκια, ξεκινάμε το αλογάκι ! Κεφάλι, χέτη, σέλα, ουρά και ποδαράκια ! Α ! Αφήνουμε και ένα κενό στην βάση του αλόγου, για να ... μυστικό, θα δεις αργότερα ! ...
    Το αλογάκι έχει ζωγραφιστεί με καφέ σοκολά με το χοντρό πινέλο και με το λεπτό πινέλο κάνουμε περιγράμματα με χρυσό (η βάφτιση είναι vintage !) ... Μετά...  αφήνουμε πινέλα και πιάνουμε το ρευστό χρώμα -εδώ χρησιμοποιούμε καφέ- για τα περιγράμματα και το όνομα! * Είδες γιατί αφήσαμε το κενό πριν στην βάση του αλόγου; για να μπει ένα αστέρι γύρω από το γράμμα "Ο" του ονόματος "Στέφανος" ! *  
Ξεκινάμε τώρα να γράφουμε το κείμενο της επιλογής σου. Αυτό μπορεί να είναι ένα απόσπασμα από ποίημα (εδώ είναι λόγια από τον Μικρό Πρίγκιπα!!), στιχάκια για την Νονά και τον Νονό ή ό,τι άλλο θέλεις !
Η ποδιά μας φαίνεται να είναι έτοιμη, αλλά δεν είναι ακόμα ! Θέλει 20ώρες να στεγνώσουν καλά-καλά τα χρώματα και μετά, θέλει σιδέρωμα με το επαγγελματικό μας σίδερο ώστε να σταθεροποιηθούν τα χρώματα ! 


Μετά και από το σιδέρωμα, είναι έτοιμη να έρθει στα χέρια σου ! 

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία μιας ποδιάς διαρκεί ώρες, είναι εξαιρετικής ποιότητας, ελληνική ραφής, είναι ακριβώς όπως την ζητάς, με τα κείμενα, χρώματα, σχέδια που θέλεις και καμμιά ίδια δεν θα υπάρξει ! Είναι ολόδικιά σου !
Εκτίμησέ την και Απόλαυσέ την !


Για να μην χάνεις τα ίχνη μας, ακολούθησέ μας στα ...

Twitter: SpykouHandmade
Instagram: SpykouHandmade
E-shop: www.spykou.com
& Έλα σε επαφή μαζί μας στα :
Τηλ. 27520 22847


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου