Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Σταλίτσα, pacman, φοίνικες, κουκουβάγιες, μπαλόνια, ξυλομπογιές ... και ένα ακόμα ευχαριστώ !


  

Καλημέραααααααα !     Σήμερα είναι Παρασκευή και αρχή τριημέρου ;) Εμείς εδώ στο Εργαστήρι Χειροποίητων Δημιουργιών Spykou θα είμαστε υπ'ατμόν γιατί ξέρουμε ότι πολλοί θα επισκευθείτε το αγαπημένο σας Ναύπλιο ! 

Όσοι και Όσες δεν έχετε στο πρόγραμμα να έρθετε στο Ναύπλιο......., μη σκάτε, υπάρχει πάντα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.spykou.com   απ'οπου μπορείτε να δείτε όλες μας τις δημιουργίες και να τις παραγγείλετε ! 


Λατρεύουμε τα μηνύματά σας όταν παραλαμβάνετε, μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε !


Το έχουμε πει πολλές φορές: χωρίς εσάς να μας αγαπάτε και να μας προτιμάτε, δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ και δεν θα φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε και μας αξίζει ! 

Γιατί μπορεί η δουλειά μας να είναι σκληρή και συνεχής 7 χρόνια τώρα, αλλά η αγάπη μας για δημιουργία και ο σεβασμός τόσο σε αυτό που κάνουμε, όσο και στον αγοραστή, είναι γιγάντια και υπερπηδούν τις δυσκολίες των καιρών.


Σανδάλια με δέσιμο στον αστράγαλο & καπέλο με ξυλομπογιές και παπάκια
Σανδάλια με μπαλόνια και παπά
   Ολόσωμη φόρμα "Pacman"

 
Μην ξεχάσεις να δεις τις καινούργιες ολόσωμες φόρμες σε εκπτωτική τιμή, είναι μόνο ένα κομμάτι στο κάθε σχέδιο, πια ... ;) ---> www.spykou.com ! 

 Αυτά για τώρα από μας, να περάσετε καλά το τριήμερο, να προσέχετε τους αγαπημένους σας και να τους χαρίζετε κάθε μέρα τον καλύτερό σας εαυτό, έσω και έξω ;) 

Για να μην χάνεις τα ίχνη μας, ακολούθησέ μας στα ... 
Twitter: SpykouHandmade
Instagram: SpykouHandmade
E-shop: www.spykou.com
& Έλα σε επαφή μαζί μας στα :
Τηλ. 27520 22847
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου